Skann QR-kode - Velg betalingsmetode - Betal og låsen åpnes

xLock betalingslås leverer betalingsbasert adgang

I den digitale tidsalderen ser små og store foretak mulighetene som ligger i en selvbetjent friksjonsfri adgang til utleielokaler, utleieprodukter og andre tidsavgrensede tjenestetilbud. Et av de nyeste gjennombruddene i denne forbindelse er integreringen mellom betalingsløsninger og adgangskontroll.

Hastighet: Eliminering av tradisjonelle registreringsprosesser gir raskere og smidigere adgang.

Sikkerhet: Ingen fysisk nøkkel eller kort som kan gå tapt eller bli stjålet. Betalingen og tilgangen er knyttet direkte til brukerens bankkonto eller kredittkort.

Fleksibilitet: xLock betalingsbasert adgang kan enkelt skreddersys for ulike priser, for eksempel reduserte priser for studenter eller pensjonister.

Minimalt vedlikehold: Med digital adgang er det mindre slitasje på fysiske låser eller nøkler, som ofte kan bli skadet eller ødelagt.

xLock har utviklet produktet betalingslås. Vi har i samarbeide med Vipps og norske banker stått i spissen for å tilby en slik tjeneste.  Tenk deg at du kommer til et kontor eller møteromssenter, og i stedet for å måtte registrere deg i resepsjonen, vente i kø og få et pass eller nøkkel, kan du skanne QR koden ved døren, vippse, eller betale med betalingskort ved inngangen, og du har umiddelbart adgang til ledig tjenesten du har valgt. En QR-kode kan representere 1 eller flere produkter med forskjellig pris og brukeren velger ønsket produkt i menyen.

Bruksområder:
Dette konseptet er ikke begrenset til bare utleielokaler. Det kan også utvides til andre fasiliteter som selvbetjent butikk, bomveier, parkeringsplasser, idrettsanlegg, bryggeanlegg, offentlige toaletter, saunaer, hundeparker og mer. Uansett sted sikrer betalingsbasert adgang at brukeren betaler for den tiden eller tjenesten de benytter, samtidig som det gir en jevn og problemfri brukeropplevelse.

Fremtiden for Betalingsbasert Adgang:
Med økningen i mobile betalingsløsninger som Vipps og betalingskort, er det enklere enn noensinne å integrere betalingsbasert adgang i forskjellige fasiliteter. Dette er bare begynnelsen, og det er sikkert at denne teknologien vil fortsette å vokse og bli mer vanlig i mange sektorer.